Brug for råd?

Ring på 2811 8837

​Muremester i Allerød, Birkerød og Farum

​Vi udfører alle former for murerarbejde, herunder nybyggeri, tilbyggeri og renovering, og det kan være både små opgaver og store projekter. Udover murerarbejde tilbyder vi totalentrepriser i forbindelse med byggeri og renovering. Dertil kommer, at vi er autoriseret kloakmester.

Vi udfører både murerarbejde og totalentrepriser

​Vi opfører nye huse i totalentrepriser, hvor vi står for alt murerarbejde, og hvor vi varetager kontakten med de øvrige fagentrepriser, således du ikke skal bekymre dig om den løbende koordinering. Vi kan også stå for totalentrepriser, hvis der er tale om mindre opgaver, men hvor der skal inddrages andre faggrupper end vores mureramester.

En del af vores murerarbejde går ofte ud på at foretage ud- og indvendigt pudsearbejde, opsætning af fliser og klinker, betonrenovering samt facaderenovering, herunder sandblæsning, pudsning og filsning. Vi kan endvidere tilbyde at stå for alle former for tagarbejde samt for montering af letbeton og elementer.

Vi har stor erfaring med alle former for murerarbejde

​Murermester Jørgen Christiansen i Allerød, Birkerød og Farum har i det hele taget stor erfaring med alle typer af murerarbejde og totalentrepriser. Alle vores ti medarbejdere har endvidere gode og relevante uddannelser. Desuden kommer vi til tiden, og vi leverer til tiden. Vores kunder er med andre ord vores fokus.

Kontakt Murermester Jørgen Christiansen ApS på telefon 48 18 88 37 eller på mobil 28 11 88 37, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på murerarbejde eller totalentreprise. Du kan også skrive til vores e-mail, som er murer@post.tele.dk, hvis du ønsker flere oplysninger. 

​Kontakt os

Skriv gerne til os her hvis du har spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Uforpligtende tilbud​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ved spørgsmål​

Ring på 2811 8837

Murermester Jørgen Christiansen​ ApS

CVR: 28319460

​Vrålyngen 6

3540 Lynge

​Telefon: 4818 8837

Mobil: 2811 8837

E-mail: murer@post.tele.dk