Brug for råd?

Ring på 2811 8837

​Kloakmester af autoriseret kloakmester

​Murermester Jørgen Christiansen er autoriseret kloakmester, og vi udfører alle former for kloakarbejde i blandt andet Allerød, Birkerød og Farum. Vi er naturligvis medlem af både Byggeriets Kvalitetskontrol og Dansk Byggeri, hvilket er din garanti for et korrekt udført kloakarbejde.

Kloakarbejde handler om etablering, renovering, vedligeholdelse og reparation af kloaksystemer. De fleste kloakker kan holde i årevis, men når noget går galt, er det sjældent, at man selv kan ordne problemet. Dertil kommer, at det kræver autorisation at udføre kloakarbejde.

Forstoppelse, rotter og lugt er ofte årsag til kloakarbejde

​Nogle af de problemer, som vores kunder oplever, når de bestiller en kloakmester, kan være lugtgener fra deres afløb. Der kan også være problemer med rotter, og i værste fald kan det føre til skader i kloakken. Desuden kan der være brud i kloakrørene eller forstoppelse i de mindre afløbsrør.

Der kan endvidere opstå problemer med blandt andet regnvand på ens grund, selvom der ikke tidligere har været problemer, men der kommer mere nedbør i dag end før i tiden. Det kan føre til skader på huset, hvis der permanent ligger vand omkring husets sokkel. I så fald kan vi lave omfangsdræn eller etablere faskiner. Vi kan også etablere og vedligeholde nedsivningsanlæg, olie og fedtudskillere samt mini-renseanlæg i det åbne land.

Få et tilbud på kloakarbejde af Jørgen Christiansen

​Du kan kontakte Murermester Jørgen Christiansen ApS på telefon 48 18 88 37 eller på mobil 28 11 88 37, hvis du ønsker priser på kloakarbejde. Du er også velkommen til at skrive til murer@post.tele.dk.

​Kontakt os

Skriv gerne til os her hvis du har spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Uforpligtende tilbud​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ved spørgsmål​

Ring på 2811 8837

Murermester Jørgen Christiansen​ ApS

CVR: 28319460

​Vrålyngen 6

3540 Lynge

​Telefon: 4818 8837

Mobil: 2811 8837

E-mail: murer@post.tele.dk