Brug for råd?

Ring på 2811 8837

​Entreprise ved byggeri, ombyggeri og renovering

Murermester Jørgen Christiansen kan udføre byggeri og renovering i en entreprise. Når du benytter os til en entreprise, står vi for al kontakt og løbende koordinering med de øvrige fagentrepriser som for eksempel malere, tømrere, elektrikere og VVS-installatører. Vi kan selv udføre kloakarbejde, da vi er autoriseret kloakmester.

Vi har derved varetage opførelse af nybyggeri, men også af tilbyggeri. Desuden kan vi varetage ombygninger og renoveringer af ældre ejendomme. Vi kan i det hele taget stå for både en meget lille og en meget store entreprise i blandt andet Allerød, Birkerød og Farum.

Vi råder og vejleder når vi varetager en entreprise

​Vi hjælper med råd og vejledning, når vores kunder skal tage stilling til valg af materialer, farver og design eller arkitektur. Derved sikrer vi, at vores kunder får tilbudt den bedste løsning, inden vi fremsender et tilbud på en entreprise. Vi har med andre ord vores kunder i fokus, således vores byggeri følger kundernes ønsker, behov og økonomiske rammer.

Vi har opnået solid erfaring til at kunne stå for en entreprise. Vores ti medarbejdere har også en solid erfaring, ligesom de naturligvis har de relevante uddannelser. Dertil kommer vores gode netværk af fagentrepriser.

Vi er medlem af både Byggeriets Kvalitetskontrol og Dansk Byggeri. Det er din særlige garanti for, at vi udfører en korrekt og retmæssig entreprise. Vi lægger i det hele taget stor vægt på kundernes tryghed og tilfredshed.

Få et tilbud på en entreprise eller start med en samtale

​Ring til Murermester Jørgen Christiansen ApS på telefon 48 18 88 37 eller på mobil 28 11 88 37, hvis du ønsker et tilbud på en entreprise. Du kan også skrive til murer@post.tele.dk.

​Kontakt os

Skriv gerne til os her hvis du har spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Uforpligtende tilbud​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ved spørgsmål​

Ring på 2811 8837

Murermester Jørgen Christiansen​ ApS

CVR: 28319460

​Vrålyngen 6

3540 Lynge

​Telefon: 4818 8837

Mobil: 2811 8837

E-mail: murer@post.tele.dk