Brug for råd?

Ring på 2811 8837

Belægningsarbejde med asfalt eller belægningssten

Murermester Jørgen Christiansen udfører belægningsarbejde af enhver art i for eksempel Allerød, Birkerød og Farum. Vores belægningsarbejde kan bestå af asfalt eller belægningssten. Og vi kan naturligvis lægge alle slags sten, granit og fliser.

Alle former for belægningsarbejde af veje og indkørsler

​Belægningsarbejde kan udføres i forbindelse med etablering af en ny have, men også en ny indkørsel. Desuden udfører vi belægningsopgaver i forbindelse med veje, stier, terrasser, indgangspartier og parkeringspladser.

Vi kan endvidere udføre belægningsarbejde i forbindelse med kloakarbejde, murerarbejde eller jord- og betonarbejde. På den måde kan vi for eksempel ordne kloak og indkørsel på samme tid, så du slipper for flere håndværkere.

Vi har en lang og solid erfaring med belægningsarbejde

​Vi har med andre ord en stor og solid erfaring inden for belægningsarbejde, herunder jord- og betonarbejde. Vores ti medarbejdere har også god erfaring, ligesom de har de relevante uddannelser til at udføre vores arbejdsopgaver.

Derudover er vi medlem af både Byggeriets Kvalitetskontrol og Dansk Byggeri. Det er din ekstra garanti for at vi udføre et korrekt og ordentligt belægningsarbejde. Vi lægger i det hele taget stor vægt på kundernes tilfredshed. Derfor er det også naturligt for os at komme til tiden og levere til tiden.

Du er velkommen til at ringe til Murermester Jørgen Christiansen ApS på telefon 48 18 88 37 eller direkte på vores mobil 28 11 88 37. Du kan også vælge at skrive til os på vores e-mail, som er murer@post.tele.dk. Derpå kan vi fremsende et uforpligtende tilbud på belægningsarbejde.

​Kontakt os

Skriv gerne til os her hvis du har spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Uforpligtende tilbud​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ved spørgsmål​

Ring på 2811 8837

Murermester Jørgen Christiansen​ ApS

CVR: 28319460

​Vrålyngen 6

3540 Lynge

​Telefon: 4818 8837

Mobil: 2811 8837

E-mail: murer@post.tele.dk